Varför längtar du till den dag då du ska fylla sju Varför skynda på när den tiden snart är här ändå och det liv som du har alla tusentals dar passerar på ett litet kick Så mens ditt hjärta slår an passa på om du kan fånga varje ögonblick

Fan, här har man spenderat fina 10 min på ett inlägg, så råkar man komma åt en rackarns knapp och allt försvinner. Fingrarna mina må vara små, men ack så klumpiga.

Hursomhelst, jag har blivit en sån där vidrig människa jag har spytt galla över dom senaste åren.
Jag har inte tid för något, allt styrs efter ett schema. Helgerna är planerade innan onsdagen är över och veckan efter det är redan fullbokad.

Jag känner mig som en skit för att jag inte har tid, bara gör fel och blir arg och sur när det inte finns tid över.

Men de är så jävla roligt att tjäna pengar, de är så jävla roligt att tvätta kläder, städa, handla/laga mat. De är så jävla kul att vara vuxen.
Precis som alla andra ville jag inget hellre än att bli vuxen när jag va 14-15. Nu när jag är "vuxen" suger det fan sunk-balle.

Det är skittråkigt att bo själv, de är vidrigt att ha grannar som inte fattar att vi bor i ett hus av kartong och de är så jävla tröttsamt att istället för att målsman legitimerar mig så måste skatteverket hjälpa mig att bevisa att jag är jag.

De är skittråkigt att ha en karl man inte kan vara med när man vill.
De är skittråkigt att ha kompisar man sviker för man längtar ihjäl sig efter sin karl.
De är skittråkigt när folk blir sårad när det inte finns tid.
De är skittråkigt när man blir less själv för att man inte kan ses när man vill.


Men trots allt, är jag så jävla glad och tacksam. Jag är nog bara lite skraj över att vara tvungen att räkna ut saker själv. Fixa, dona, ringa hit och ringa dit.

Jag vill bara att det ska vara mer än 24 timmar på ett dygn.

Fred ut.

RSS 2.0